02 sij 2024

Sudjelovanje na 14. smotri „Dani E-medice” u Termama Tuhelj

Učenici Škole za medicinske sestre Mlinarska u pratnji mentora i koordinatorice Jagode Nikić sudjelovali su na 14. smotri „Dani E-medice” koja se održavala od 30.11.2023. do 03.12.2023. u Termama Tuhelj.

Naša škola bila je nositelj dvaju projekata: „Zamisli život u ritmu otkucaja srca” na kojem su radile učenice Lana Cota i Doroteja Tvorek pod mentorstvom Sandre Samošćanec (škola suradnica – Zdravstveno učilište Zagreb) te „Bijeg od infarkta” na kojem su radili učenici Tomislav Kovačić i Yazdan Fayyaz pod mentorstvom Ivana Šumskog (škola suradnica – Medicinska škola Bjelovar). Škola je također kao suradnica sudjelovala u radu na projektu „Ekranizam” kojeg je nositelj bila Srednja škola Bedekovčina, a učenice koje su radile na projektu bile su Lucija Rajić, Kristina Kožul i Barbara Ruži

čić pod mentorstvom Suzane Đanić.

Nakon cjelogodišnjeg rada učenici su uspješno predstavili svoje projekte i pritom pokazali uzornu suradnju i upornost. Osim učeničkih prezentacija, održana su i predavanja/radionice za nastavnike, a predavanje pod nazivom „Prilagodba na individualizaciju” održale su Sandra Samošćanec i Jagoda Nikić.

Osim rada na pripremi i predstavljanju prezentacija, učenici su imali priliku za razonodu uz glazbu, kviz, druženje i upoznavanje s učenicima drugih škola, te uživanje u blagodatima Termi Tuhelj. Na kraju smotre najavljeni su novi projekti za iduću godinu, a naša se škola prijavila i kao nositelj projekta i kao škola suradnica.

Jagoda Nikić, Sandra Samošćanec, Ivan Šumski, Suzana Đanić