Volonterski klub Mlinarska

Dragi učenici,

U našoj školi već 11 godina djeluje Volonterski klub Mlinarska u kojem su mnogi naši učenici volonteri dali malo svoje dobre volje i slobodnog vremena, a dobili puno iskustava, novih prijateljstava, smijeha, novih znanja i vještina.
U Volonterski klub se mogu učlaniti svi učenici od 1. do 5. razreda.
Akcije dogovaramo zajednički i svaki prijedlog je dobrodošao.
Nastavnice koje će zajedno s vama provoditi akcije su Elvira Tahiri, Dora Kuharić, Beata Galinec, Danijela Miri i Kristina Trandler.

Ako imate dobru volju i  želite odvojiti malo svog vremena pridružite se odličnoj ekipi volontera Mlinarske!

Pratite informacije na panou volonterskog kluba kao i web stranicu gdje ćemo objaviti termin našeg sastanka.

S veseljem vas očekujemo,

Volonterski klub Mlinarska

 

 

 

Dragi učenici i nastavnici,

Volonterski klub Mlinarska vas poziva na sudjelovanje u “Vau- Mijau” akciji u kojoj sakupljamo potrepštine za životinje koja će se organizirati od 17.10.-21.10.2022.
Prikladno ukrašene kutije će biti postavljene u prizemlju i katu škole te slobodno u njih odložite svoje donacije. Donacije će volonteri naše škole odnijeti u Dumovec.
Potrepštine za životinje koje trebaju i skupljamo su: deke, plahte, ručnici, krpe, igračke za mačke i štence te nagradne grickalice.
Zahvaljujemo na svakoj donaciji. Vau-vau; mijau-mijau??
Volonterski klub Mlinarska

Dragi učenici,

u našoj školi već 10 godina djeluje Volonterski klub Mlinarska u kojem su mnogi naši učenici volonteri dali svoje malo dobre volje i slobodnog vremena, a dobili puno iskustava, novih prijateljstava, smijeha, novih znanja i vještina.
U Volonterski klub se mogu učlaniti svi učenici od 1. do 5. razreda. Sastanci volontera se odvijaju svake prve srijede u mjesecu od 17,30 – 19,30 sati u prostorijama škole te ćemo vas svaki put obavijestiti o sastanku na webu škole i na panou kluba na katu škole.
Akcije dogovaramo zajednički i svaki prijedlog je dobrodošao.
Nastavnice koje će zajedno s vama provoditi akcije su Elvira Tahiri, Dora Kuharić, Mila Žak, Beata Galinec, Danijela Miri i Kristina Trandler.

Ako imate dobru volju i  želite odvojiti malo svog vremena pridružite se odličnoj ekipi volontera Mlinarske!

Volonterski klub Mlinarska

 

“VAU VAU PROJEKT”

Dana 28.10.2017. Volonterski klub Mlinarska posjetio je sklonište za napuštene životinje Grada Zagreba – Dumovec. Dan je bio jako lijep što nam je išlo u prilog. Sve stvarčice što smo prikupili (dekice, igračke, hrana…) spakirali smo, lijepo umotali i odnijeli novim vlasnicima, psićima. Dočekani smo vrlo srdačno. Na vratima nas je dočekala Sisi. Sisi je pas edukator koji nam je, zajedno sa zaposlenicima skloništa, održao jedno kratko predavanje o skloništu, udomljavanju te psima općenito. Naučili smo dosta toga, neke stvari su nas zatekle, a neke oduševile kao na primjer “Što nam pas poručuje govorom svoga tijela?” … Nakon predavanja, svi zajedno, otišli smo razgledati cjelokupno sklonište i naravno psiće, radi kojih smo i bili ondje. Pasa je bilo puno, raznih uzrasta, pasmina, životnih priča… Vjerujte nam na riječ, svi smo se zaljubili barem u jednog psića. Na kraju razgledavanja svi smo se okupili i prokomentirali dojmove. Kako nam je ovo prvi projekt koji radimo vezano uz životinje, jako smo zadovoljni ishodom projekta te se nadamo da će svaki psić naći topli dom. Volonterski klub Mlinarska ide dalje sa svojim radom i nadamo se da ćemo uspjeti u svojim zamislima.

Vau vau

Učenice: Petra Barbarić, Lucija Kurtić, Marija Mršić, Ana Pšeničnik, Ana Miljanović, Matea Galić – 3.a