20 tra 2022

Konferencija „Razmjenom iskustva do uspjeha“; Zadar 12. i 13.04.2022.

Konferencija „Razmjenom iskustva do uspjeha“ održala se 12. i 13. travanja 2022. u Zadru. Konferencija je organizirana u sklopu projekta Medicinska +: Unaprjeđenje rada Medicinske škole Ante Kuzmanića Zadar- regionalnog centra kompetentnosti u sektoru zdravstva.

Regionalni centar kompetentnosti Mlinarska predstavile su ravnateljica Škole za medicinske sestre Mlinarska i ravnateljica Regionalnog centra kompetentnosti  Mlinarska Asja Jelaković i Đurđica Stanešić.

Prvog dana konferencije predstavljen je RCK Mlinarska: korisnik projekta, razdoblje provedbe projekta, ukupna vrijednsot projekta, projektni partneri i projektni suradnici. Prezentirani su misija i vizija projekta, ciljevi i svrha projekta, dosadašnji rezultati projekta i ljudski resursi uključeni u projekt. Prikazane su web stranice i društvene mreže na koji se redovito informira o aktivnostima RCK Mlinarska.

Upoznati smo s drugim reginalnim centrima kompetentnosti sudionicima konferencije.

Drugog dana konferencije održane su Panel rasprave u kojima su sudjelovali predstavnici regionalnih centara kompetentnosti o iskustvima i izazovima.

Na konferenciji razmjenjena su iskustva predstavnika strukovnog obrazovanja i predstavnika regionalnih centara kompetetntnosti iz sektora zdravstva, sektora strojarstva, elektrotehnike i računalstva i sektora poljoprivrede iz Hrvatske. Prikazani su primjeri dobre prakse u osnivanju i radu regionalnih centara kompetetntnosti.