01 srp 2021

“SESTRINSTVO BEZ GRANICA”

I ove godine su nastavnici Škole za medicinske sestre Mlinarska sudjelovali na 9. kongresu Hrvatske udruge medicinskih sestara s međunarodnim sudjelovanjem „Sestrinstvo bez granica“, održanog u Opatiji od 17.-20. lipnja 2021. Na 6. simpoziju Društva za povijest sestrinstva i 9. simpoziju Društva nastavnika zdravstvene njege prijavili su 3 stručna rada te 6 e-postera.

Kolegica Sanda Franković je dobila zahvalu i priznanje za vođenje Društva za povijest sestrinstva kao njegova dugogodišnja predsjednica. Također je bila aktivni sudionik Okruglog stola čije je tema bila: Izazovi obrazovanja medicinskih sestara u pandemiji Covid-19.

E-poster kolege Ivice Matića te kolegica Đurđice Stanešić i Nikoline Matić proglašen je za najbolji e-poster cijelog kongresa.

Zajedničkom suradnjom stječemo nova znanja iz područja svog djelovanja, a sudjelovanjem na Kongresu obogatili smo svoje znanje i razmijenili iskustva s kolegama iz drugih škola i vanjskih radilišta.

Nastavnici škole koji su aktivno sudjelovali prijavljenim stručnim radom ili e-posterom su: Sanda Franković, Dubravka Matijašić Bodalec, Iva Šušterčić, Daniela Paškov, Iva Vinduška Jeftić, Đurđica Stanešić, Ivica Matić, Jasminka Ban Grahovac, Ines Štivić, Marija Nekić i Tanja Dornik.

Kako nam je bilo možete pogledati u galeriji slika.

Tanja Dornik