04 srp 2023

Obraćanje ravnateljice na kraju nastavne godine 2022./23.

Poštovani,

 

na kraju nastavne godine trebamo proslaviti sve što smo postigli i zahvaliti se našim vrijednim učenicima, nastavnicima i roditeljima. Ovo je vrijeme koje nam omogućava da se osvrnemo na sve izazove kojima smo se suočili, ali i na postignute uspjehe.

Prije svega, želim vam čestitati na svim uspjesima koje ste postigli tijekom ove godine, bez obzira na to jesu li to obrazovna postignuća, sportski uspjesi ili umjetničke izvedbe, svaki uspjeh je vrijedan divljenja i ponosa. Hvala vam na vašem trudu, predanosti i upornosti.

Važno je da se odmorite i obnovite svoju energiju. Odmorite se, opustite se i uživajte u slobodnom vremenu s obitelji i prijateljima.

Za one koji trebaju nadoknaditi propušteno, važno je da ostanete motivirani i organizirani u svom radu. Vjerujem u vas i znam da ćete uspjeti.

Želim se zahvaliti našim nastavnicima, odgajateljima i svim ostalim zaposlenicima Škole koji su uložili svoje vrijeme i trud kako bi vam pružili najbolje obrazovanje. Bez njihove predanosti i stručnosti ne bismo bili tu gdje smo danas. Hvala vam na vašem neprekidnom radu i podršci.

Na kraju, želim vam svima lijepi odmor

Vaša ravnateljica