23 lip 2020

Obavijest zainteresiranim učenicima

Udruga Hrvatski ured za kreativnost i inovacije , uz podršku UNICEF-a i Ministarstva znanosti i obrazovanja, organizira četvrto izdanje Innovation academy programa namijenjenog učenicima srednjih škola.

 

Innovation academy održava se u Zagrebu do 24.08. do 28.08., a sastoji se od 7 različitih programa: Future skills, IT genius (početni), IT genius (napredni), Future Leader, Future Entrepreneur,  Digital Skills i Robotics. Tijekom četiri godine održavanja, akademija broji preko 500 zadovoljnih polaznika i 18 vrhunskih predavača i mentora.

 

Za ovogodišnje izdanje dodatno smo osigurali 30 stipendija za učenike srednjih škola s prebivalištem izvan Zagreba. Stipendije pokrivaju trošak smještaja u hostelu s doručkom u Zagrebu tijekom trajanja programa. Smještaj u hostelu je na bazi dijeljenih soba. Sudjelovanje na programu je besplatno za sudionike.

Prijave su otvorene do 20. srpnja 2020. Nakon zatvaranja prijava žiri će pregledati sve prijave i odabrati do 140 sudionika. Svi sudionici će o rezultatima biti obaviješteni 27. 07. 2020.

Molimo da informaciju o održavanju programa proslijedite svojim učenicima. Vjerujemo da će im pohađanje programa biti korisno i zabavno iskustvo.

 

U prilogu šaljem i dokument s više informacija i link na našu službenu stranicu – https://zabum.hr/innovation-academy/