09 lip 2021

eTwinning projekt „Rastimo zajedno kroz umjetnost“

Dana 26. svibnja 2021. godine održana je završna konferencija projekta „Rastimo zajedno kroz umjetnost“ u kojem su sudjelovali i učenici 3a razreda Škole za medicinske sestre Mlinarska pod vodstvom mentorice Đurđice Stanešić.

Prezentacijom na virtualnom sastanku izražena je zahvala na suradnji svim sudionicima u projektu. Nakon toga svi sudionici evaluirali postignuća ostvarena kroz projekt i tijek rada. Mentorica Đurđica Stanešić uputila je riječi zahvale i izrazila zadovoljstvo provedbom projekta. Tema projekta iznimno je zanimljiva kao i povezivanje sa suradnicima iz vrtića, umjetničkih i medicinskih škola.

Tijekom jednogodišnjeg rada na projektu proveli smo brojne aktivnosti, videokonferencije,  koristili nove digitalne alate: Pixton, Canva, Padlet, Forms, Zoom, Storyjumper, Greeting island, Europass.

Obilježili smo značajne datume: Erasmus days, Dan sigurnijeg interneta, Međunarodni dan žena, Dan Europske unije i  Svjetski dan obitelji.

Učenici i mentorica vrlo su ponosni što je ovaj projekt u cijelosti uspješno proveden i izrazili su nadu za nastavak suradnje sa školama sudionicama.

Đurđica Stanešić