Galerije

PRVA RAZMJENA UČENIKA U PROJEKTU ZDRAVSTVENI TURIZAM

Objavio/la Natalija Šnidarić, Pet, 03/04/2015 - 13:50

U četvrtak, 19. ožujka 2015.  realizirana je prva ovogodišnja razmjena učenika u projektu Zdravstveni turizam, čiji je nositelj Škola za medicinske sestre Mlinarska.

U razmjenu su došli učenici iz Srednje zdravstvene in kemijske šole Novo mesto i Srednje škole Pregrada. U projektu sudjeluju i učenici Pomorske škole iz Zadra koji su se ispričali. Nakon kratkog upoznavanja i razgledavanja Škole, učenici su u radnom dijelu prezentirali dio aktivnosti koje su uradili.

PRVA RAZMJENA UČENIKA U PROJEKTU ODRŽIVI RAZVOJ - BICIKLOM DO ŠKOLE

Objavio/la Natalija Šnidarić, Pet, 03/04/2015 - 13:45

U sklopu projekta: ˝Održivi razvoj – biciklom do škole˝, čiji je nositelj Škola za medicinske sestre Vrapče, sudjelovali smo sa Školom za medicinske sestre Vinogradska u prvoj razmjeni učenika koja se održala 10. ožujka u Školi za medicinske sestre Vrapče. Upoznali smo ostale učenike koji sudjeluju u projektu, te smo odredili zaduženja za svaku školu. Najvažnije je ispitati okoliš škole kako bi se utvrdilo kolike su mogućnosti dolaska biciklom do škole, te sigurnog parkiranja u neposrednoj blizini škole i kontaktirati Sindikat biciklista.

POSJET TURISTIČKOJ ZAJEDNICI GRADA ZAGREBA

Objavio/la Natalija Šnidarić, Pet, 03/04/2015 - 13:43

Projekt E-medica "Zdravstveni turizam" 

U svezi s  međunarodnim projektom „E-medica“  u kojem sudjelujemo s temom "Zdravstveni turizam", obavili smo intervju s gospođom Nevenkom Fuchs,  koordinatoricom odjela za promicanje Turističke zajednice grada Zagreba. Intervju smo realizirale u prostorijama Zajednice 17. ožujka 2015. godine.
Učenice Andrea Ivošević, Anamarija Zebić  i Paula Filar obavile su ispitivanje uz pratnju mentorica Sandre Samošćanec i Đurđice Stanešić.

Razmjena učenika u sklopu međunarodnog projekta E-medica "Održivi razvoj- biciklom do škole"

Projekt E-medica "Zdravstveni turizam",  posjet Turističkoj zajednici grada Zagreba

U svezi s  međunarodnim projektom „E-medica“  u kojem sudjelujemo s temom "Zdravstveni turizam", obavili smo intervju s gospođom Nevenkom Fuchs,  koordinatoricom odjela za promicanje Turističke zajednice grada Zagreba. Intervju smo realizirale u prostorijama Zajednice 17. ožujka 2015. godine.

Svjetski dan bolesnika

Objavio/la Mato Crnčević, Pet, 20/03/2015 - 13:30

                          Svjetski dan bolesnika

                              11. veljače 2015.

 

Izložba crteža u Sesvetama

Objavio/la Mato Crnčević, Uto, 10/03/2015 - 17:58

Izložba crteža u Sesvetama

 

     Sesvete, 6. ožujka 2015. u Gradskoj knjižnici  otvorena je izložba crteža učenice 2.d razreda

Eme Domenice Umićević. Izložba je otvorena u 17:00 sati,  uvodnu riječ je održala knjižničarka

Nada Jerabek.

 

      Baš na taj dan naša je Ema slavila 16. rođendan i dogodilo se zasigurno nešto veliko što joj je najljepši dar, Dječji odjel Gradske knjižnice u Sesvetama odlučio je izložiti 21 njezin crtež.

 

Dan bolesnika

Objavio/la Mato Crnčević, Sri, 18/02/2015 - 15:22

Na blagdan Majke Božje Lurdske obilježava se Svjetski dan bolesnika. Ovaj svjetski dan utemeljio je papa Ivan Pavao II. posebnim pismom datiranim 13. svibnja 1992, a kao cilj toga Dana naznačena je želja da se društvo senzibilizira za potrebe bolesnika, te da im se osigura bolja zdravstvena skrb. Kao datum obilježavanja Svjetskog dana bolesnika izabran je 11. veljače. Učenici naše škole prigodno su obilježili Dan bolesnika volontirajući u crkvi Svete Mati Slobode. Svetu misu u zavjetnoj crkvi predvodio je župnik, don Ante Vasilj.